top of page

ABOUT OBZESSED BEAUTY

Ik geloof dat schoonheid in vele vormen komt en dat zelfvertrouwen de sleutel is tot stralen. Daarom biedt Obzessed Beauty een uitgebreid assortiment aan  van hairextensions en wimperextensions, zodat jij de perfecte look kunt creëren die bij jou past.

 

Bij het het samenstellen van ons assortiment hebben we rekening gehouden met de diversiteit van onze klanten. Of je nu een bos prachtige krullen, kroes haar, een golvende textuur of steil haar hebt, we hebben je match!

 

We geloven ook dat iedereen het recht heeft er mooi ui te zien.  en we zijn er trots op dat we je daar een beetje bij kunnen helpen.

Wil je wat extra volume, lengte of een totaal nieuwe look, onze ready-to-wear extensions zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te versterken. Onze zorgvuldig geselecteerde en van hoogwaardige kwaliteit extensions sluiten naadloos aan bij jouw eigen haar en wimpers en voelen zeer comfortabel aan.


Onze ethische aanpak maakt ons trots. We werken alleen met verantwoorde en gecertificeerde leveranciers. Ons missie is om iedere vrouw mooi en zelfzeker te maken. Daarnaast zijn al onze producten Vegan en Cruelty-free - we hechten ook veel waarde aan jouw welzijn en dat van de dieren.

 #allthebestforyourhair

Obsessed Beauty

bottom of page