top of page

Het Aanbrengen

Wat zijn DIY  Lashes ?

 

Ons DIY Lashes  zijn een wimperverlengingssysteem om zelf gemakkelijk thuis aan te brengen. Met gebruik van de juiste lijm kunt u de de wimpers 1-7 dagen dragen. De wimpers zijn speciaal ontworpen en gemaakt om onder de ogen te worden aangebracht. Je hebt de keus om ze zelf op maat te knippen, en zo de gewenste stijl en volume bepalen, of de kant en klare Quick Lashes, die al geclusterd zijn gebruiken. Als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je een volledige set in minder dan 5 minuten aanbrengen. Ze zijn gemaakt van 100% Vegan zijde en volledig schadevrij voor uw ogen. Ook zijn ze nog eens gemakkelijk zelf te verwijderen.

Hoe breng ik Lash Ribbons aan?

 

Stap 1: Het Preppen 

Reinig en bereid je wimpers voor met een olievrije reiniger om ervoor te zorgen dat je wimpers goed schoon en olievrij zijn. Wacht tot je wimpers helemaal droog zijn en krul ze met de wimperkruller  en  voordat je met de applicatie begint.

Stap 2: The Bond 

De  wimpers breng je aan met onze speciale lijm. Breng een kleine hoeveelheid lijm aan bij de wortel van je wimpers. Je kunt de lijm ook rechtstreeks op de Lash Ribbon aanbrengen. Wacht 20 - 30 seconden totdat de lijm droog is.
nb; wij zijn niet verantwoordelijk voor klachten indien u niet de correcte lijm hebt gebruikt om de wimpers aan te brengen.

Stap 3: De Wimpers

Je kunt per oog beginnen. Knip per gewenste maat, (zie ook onze voorgesneden wimpers ) en breng één voor één de in stukjes gesneden wimpers aan onder je natuurlijke wimpers, net voor je  waterlijn. Zorg dat je deze niet aanraakt, ze moeten 1-2 mm van de waterlijn worden geplaatst. Ze zijn ontworpen om licht van gewicht te zijn en je zou ze (helemaal) niet moeten kunnen voelen - als je ze kunt voelen, dan is je plaatsing niet correct, verwijder ze voorzichtig en plaats ze tot ze comfortabel aanvoelen. Je kunt zelf de volume bepalen door in laagjes te  werken.

Stap 4: Het Sealen

Om uw wimpers  verzegelen, klem je ze vast met de applicator voor een stevige grip en verzegel je ze met de Sealer langs de basis van de wimpers.

 Het Verwijderen

Om de wimpers te verwijderen, brengt u de remover aan als mascara op of onder uw wimpers, wacht  20/25 seconden en neem de wimpers voorzichtig af.  Breng wat meer remover aan indien nodig. 

bottom of page