top of page

Verzending & Retouren

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 18.00 uur en indien op voorraad worden nog dezelfde dag verwerkt en  verzonden.


Onze leveringen worden gedaan door Bpost en DHL in pakketvorm op het door u opgegeven adres. Afhankelijk van waar u gevestigd bent kan de levertijd  verschillen. U krijgt altijd van ons een track en tracé nummer toegestuurd om uw pakket te volgen.

 

  VERZENDINFORMATIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hoewel wij ernaar streven om de levertijden vermeld in ons verzendbeleid na te komen, hebben wij geen controle over eventuele vertragingen die zich voordoen met de vervoerder en kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen, verloren of beschadigde zendingen of bestellingen verzonden naar onjuiste adressen.

 

Bij Pre-orders is de levertijd iets langer dan gewoonlijk, maar hier wordt duidelijk met u over gecommuniceerd.  Onze bestellingen worden met de juiste zorg behandeld en duurzaam verpakt om beschadiging tijdens het vervoeren te voorkomen.  

Bij verzendingen naar landen buiten de EU kunnen er extra kosten voor douane worden berekend. Deze kosten  zijn altijd voor rekening van de klant. De hoogte van het bedrag hangt af van de waarde  en gewicht van uw bestelling.  U wordt van tevoren op de hoogte gebracht door uw lokale vervoerder.

 

Mocht u verder nog vragen hebben over onze verzendbeleid, neem gerust contact met ons op via email of via het contactformulier

 

                      België

Levering binnen 1-3 werkdagen

Bestellingen tot 50 euro 4 euro verzendkosten 

Bestellingen vanaf 50 euro gratis levering

Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italie

  Overige Landen

Levering binnen 3-5 werkdagen

Bestellingen tot 50 euro 6 euro  verzendkosten 

Bestellingen vanaf 50 euro gratis levering

Voor alle overige landen levertijd  5-7 werkdagen.

Bestellingen tot 100 euro verzendkosten 10 euro en boven de 100 euro zijn de verzendkosten gratis

RETOUR  & EXCHANGE POLICY

Om redenen van hygiëne en gezonheidsbescherming zijn onze producten uitgesloten van het herroepingsrecht van 14 dagen.
 

Bij ontvangst van de bestelling dien je te controleren of de goederen in perfecte staat zijn,  en indien er iets niet klopt, gelieve  ons onmiddellijk hierover te verwittigen. Let op; onze extensions zijn met de hand gemaakt en kunnen daarom een beetje van elkaar verschillen, wat bijna niet te zien is. Dit is echter geen fout, maar onderdeel van het uniek aanbrengen van de individuele haartjes van de extensions .

Als u een onjuist of beschadigd artikel hebt ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling om via het  contactformulier of via welcome@obzessed.be  een melding te doen . Vermeld daarbij uw _order_nummer, met (een) foto('s ) van het/de onjuiste item(s). Wij zullen het verzoek beoordelen en contact met u opnemen voor verdere instructies omtrent volledige terugbetaling of vervanging van de geretourneerde items. 
 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele en ongebruikte staat zijn. Producten waarbij de verzegeling is gebroken of al in gebruik zijn genomen kunnen wegens hygiënische voorschriften niet worden geretourneerd.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en deze dient altijd te zijn voorzien van een ordernummer.

 

bottom of page