top of page

Privacy Beleid

PRIVACYBELEID

Deze privacyverklaring informeert u over de aard en omvang van de verwerking van zogenoemde  persoonsgegevens  door Obzessed  Beauty Products. Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect aan u zijn of kunnen worden gekoppeld.

 

Bij OBZESSED nemen wij uw privacy uiterst serieus. De persoonsgegevens die wij verwerken, zijn afhankelijk van hoe u onze diensten gebruikt. Wij gebruiken uw  persoonsgegevens om onze online diensten af te stemmen op uw voorkeuren, om uw verzoeken te verwerken, om contact met  u op te nemen over producten en diensten die voor u interessant kunnen zijn, om prijstrekkingen, of wedstrijden te organiseren of om relevante administratieve diensten uit te voeren. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.
 

Bij de uitvoering van deze overeenkomst zijn er ook externe dienstverleners betrokken in de vorm van, logistieke bedrijven, kredietbureaus of betaaldiensten, en zullen de daarvoor noodzakelijke gegevens aan deze dienstverleners worden verstrekt. 

Met uw  toestemming gebruiken wij ook cookies voor marketing-, prestatie- en statistische doeleinden.

We bieden u als gewaardeerde klant diverse keuzemogelijkheden om te bepalen hoe uw persoonsgegevens worden gebruikt. U kunt  bijvoorbeeld je ‘cookievoorkeuren’ bijwerken.

Onze website en onze diensten zijn niet gericht op kinderen jonger dan 1 8j aar

Als u een online account bij ons hebt (op de website) kunt u bovendien uw  contactgegevens en marketingvoorkeuren wijzigen in het gedeelte ‘Mijn account’. Of neem contact op met onze klantenservice.

 

BETAAL METHODES

 

 

 

Klaar met shoppen?

Wanneer je alle gewenste producten in het winkelmandje hebt geplaatst, ga je naar de kassa waar je jouw bestelling kunt betalen.
 

Op Obzessed.be worden de volgende betaalmethodes geaccepteerd:

- iDEAL;

- Bancontact;
- PayPal;
- Creditcards, Visa, Mastercard, Diners Club, American Express;
- Apple Pay en Google Pay;
- Obzessed Giftcard.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Selecteer je op Douglas.nl bij het afrekenen de betaalmethode iDEAL, dan word je automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina van iDEAL. Nadat je je bank hebt geselecteerd, kun je de betaling afronden in de internetbankierenomgeving van je eigen bank of via een bank-app.

Heb je vragen over iDEAL? Neem dan contact op met je bank of klik hier voor meer informatie.

 

Hoe werkt betalen met Bancontact

Wanneer je op Obzessed.be bij het afrekenen de betaalmethode Bancontact selecteert, word je automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina van Bancontact. Hier kun je de betaling afronden zoals je gewend bent. Indien je de Bancontact app op je telefoon hebt geïnstalleerd en je jouw bankrekening in deze app geregistreerd hebt, kun je de betaling tevens afronden door met je telefoon de QR code op het beeldscherm te scannen of door de betaling via de Bancontact app af te ronden.

Heb je vragen over Bancontact?

Dan kun contact opnemen met jouw bank of kijk voor meer informatie op www.bancontact.be

 Hoe werkt betalen met PayPal?

Als je met PayPal wilt betalen, dan schakel je over van de website van Obzessed.be naar de PayPal-website. Hierbij worden je naam, het factuurbedrag en het afleveradres naar PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A verzonden, zodat de betaling verder via PayPal gedaan kan worden.
 

Hoe werkt betalen met Visa, Mastercard, Diners Club of American Express?

Wanneer je met een creditcard wilt betalen, moet je eerst het juiste type creditcard kiezen. Wij accepteren Visa, Mastercard, Diners Club en American Express. Voer de volgende gegevens in bij de daarvoor aangewezen velden:

- kaartnummer;
- vervaldatum;
- naam van kaarthouder;
- beveiligingscode (vaak 3 cijfers op de achterkant van de kaart of 4 cijfers op de voorkant).

Let even hierop: Afhankelijk van je creditcard en/of bank kan er een extra controle stap plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld het moeten bevestigen van de betaling in je bank-app of een extra bank-app. Vanwege een interne controle rondom fraudepreventie worden creditcardorders mogelijk met één werkdag vertraging geleverd.
 

• Is betalen bij Obzessed.be wel veilig?

Uiteraard. Het bezoeken vanObzessed.be is standaard veilig omdat we gebruikmaken van de algemeen aanvaarde veilige standaard SSL* (Secure Socket Layer). Ook het afrekenen van aankopen gebeurt altijd in een beveiligde omgeving. Zo krijgt niemand inzage in gevoelige data zoals je transactiegegevens.

*De beveiligde SSL-verbinding is te herkennen aan de s achter http (https://...) en aan het icoontje van een slotje.
 

• Wat moet ik doen bij een vermoeden van creditcardmisbruik?

Heel vervelend. We zoeken graag gelijk voor je uit hoe het precies zit. Informeer ons door een e-mail te sturen naar welcome@obzessed.be of via het contactformulier,(onderwerp: Misbruik creditcard). 

 

Paying Methods
bottom of page